euprava.gov.rs

Информација за техничке прегледе

Читај ми

Обавештавамо овлашћене техничке прегледе да уколико имају проблем са пријавом или са очитавањем података са возачке дозволе се детаљно информишу са следећим упутством, како би несметано наставили са радом.

  • Уколико не можете да се пријавите на свој кориснички налог коришћењем квалификованог електронског сертификата, потребно је да посетите страницу Регистрација и поново креирате свој кориснички налог.
  • Уколико приликом регистрације добијате поруку ”ЈМБГ већ постоји”, најљубазније Вас молимо да нам доставите податке (име, презиме, ЈМБГ и адресу електронске поште) на office@ite.gov.rs како бисмо решили проблем са корисничким налогом.
  • Уколико приликом регистрације добијете поруку ”Корисничко име је заузето” то значи да сте покушали да креирате свој кориснички налог са адресом електронске поште коју је неко већ искористио – нови Портал еУправе не дозвољава да се више налога креира са истом адресом електронске поште, као што је до сада био случај. Саветујемо Вам да приликом регистрације корисничких налога користите своје јединствене адресе електронске поште. Самим тим, неопходно је да приликом креирања корисничког налога уз помоћ квалификованог електронско сертификата унесете/промените адресу електронске поште, након чега ће Вам на ту адресу стићи верификациони мејл који је потребно да потврдите. Тек када потврдите верификациони мејл, Ваша регистрација ће бити успешна.

Детаљно упутство како да региструјете налог са квалификованим електронским сертификатом

Детаљно упутство како да се пријавите уз помоћ квалификованог електронског сертификата

  • Уколико имате проблем са учитавањем саобраћајне дозволе преко новог Портала еУправа, прелазно решење је да деинсталирате постојећу „Java“ са рачунара и да инсталирате старију везију Јаva 6 Update 33.

Коначно и најисправније решење је да користите оперативне системе новијег датума, јер ни сам произвођач више не пружа подршку за опетаривне системе: Windows XP и Windows 7, као и за интернет прегледач Internet Explorer 8.

Наша препорука је да користите Windows 10, као и Internet Explorer 11.Врх стране